Account Manager Shimano Belgium

Account Manager Shimano Belgium

Binnen het team van Shimano Belgium zijn we op zoek naar een ervaren en initiatiefrijke Account Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en relatieverbreding van verschillende key accounts in België en Luxemburg. Met de hulp van je collega’s van customer service, sales en merchandisers ga jij pro-actief aan de slag met het creëren van langetermijnsamenwerkingen met jouw key accounts.

What are we looking for?

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor jouw eigen portfolio van key accounts. Je draagt zorg voor de relaties en prestaties van Shimano’s grootste klanten. Dit betekent dat je naast je sales activiteiten ook business partner bent. Een business partner die een langetermijnvisie voor en met de klant ontplooit. Hierin ben jij zowel extern als intern de kartrekker voor jouw klant.

Daarnaast onderzoek je kansen in de markt en bouw je aan jouw netwerk binnen de fietsbranche. Als account manager ben je verantwoordelijk voor het boeken van resultaten en het blijven verbeteren van jouw marktbewerking.

Who are you?

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als (Key) Account Manager, bij voorkeur ervaring binnen de fietsbranche
  • Je beschikt over een “proven track record” in relatiebeheer en relatieverbreding bij key accounts. Hier zien wij graag een voorbeeld van terug in je motivatiebrief
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Franse taal
  • Je beschikt over een rijbewijs B

Het hoofdkantoor van Shimano Belgium bevindt zich in Mechelen, echter zul je in deze functie vooral onderweg zijn naar klanten in België en Luxemburg. Het is dus geen must om in de buurt van Mechelen te wonen.

De gewenste startdatum voor deze functie is 1-9-2021

What do we have to offer?

Shimano biedt een fijne, informele werkomgeving met collega's die goed samenwerken en trots zijn om voor Shimano te werken. Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt Shimano jou de kans om te werken in een verantwoordelijke functie binnen een dynamische en internationale omgeving. Samen willen we winnen en daarom hebben we een sterke focus op teamprestaties.

Publication date

09.04.2021

Contact person

R Goyen

Latest Jobs
There are no jobs listed at this moment.
all jobs
Contact

Shimano Europe Group

High Tech Campus 92

5656 AE  Eindhoven 

The Netherlands

Phone: +31 (0)402 612 222

News
12-02-2016
Europees hoofdkantoor Shimano naar High Tech Campus in Eindhoven EINDHOVEN - Het Europees hoofdkantoor van Shimano wordt per 1 januari 2017 gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Shimano kiest voor de High Tech Campus vanwege de aanwezigheid van veel jong talent en een sterke focus op innovatie. Ook ...
Shimano Europe Group uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.