Europees hoofdkantoor Shimano naar High Tech Campus in Eindhoven
EINDHOVEN - Het Europees hoofdkantoor van Shimano wordt per 1 januari 2017 gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Shimano kiest voor de High Tech Campus vanwege de aanwezigheid van veel jong talent en een sterke focus op innovatie. Ook de internat
Het Japanse Shimano-concern is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en productie van fietscomponenten en de productie van vishengels en molens. Daarnaast produceert Shimano schoenen en voetenborden voor de roeisport.
Meer werkgelegenheid
De High Tech Campus in Eindhoven telt op dit moment 135 bedrijven en instituten met in totaal tienduizend onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers uit ruim tachtig landen landen.

Shimano is nauw betrokken bij het ontwerp en de realisatie van haar nieuwe kantoor en verwacht dat het aantal banen in het Europese hoofdkantoor geleidelijk aan zal groeien van 150 naar 200.
Strategisch gekozen

Volgens president Marc van Rooij van Shimano Europe Holding is het van wezenlijk belang om het hoofdkantoor op de High Tech Campus Eindhoven te vestigen. "Deze vooraanstaande Europese Brainport-regio ontwikkelt een sterk cluster van bedrijven en kennisinstituten op het gebied van sport, technologie en design."

"Door daar dicht tegenaan te gaan zitten versterken wij onze strategische positie en profiteren wij optimaal van de in Eindhoven aanwezige hightech faciliteiten en internationale netwerken", vertelt Van Rooij in een persverklaring.

Bron:
Publicatie: vrijdag 18 september 2015 - 16:45
Auteur: Rob Bartol
http://www.omroepbrabant.nl


Latest Jobs
There are no jobs listed at this moment.
all jobs
Contact

Shimano Europe Group

High Tech Campus 92

5656 AE  Eindhoven 

The Netherlands

Phone: +31 (0)402 612 222

News
12-02-2016
Europees hoofdkantoor Shimano naar High Tech Campus in Eindhoven EINDHOVEN - Het Europees hoofdkantoor van Shimano wordt per 1 januari 2017 gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Shimano kiest voor de High Tech Campus vanwege de aanwezigheid van veel jong talent en een sterke focus op innovatie. Ook ...
Shimano Europe Group uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.