Technician Warranty & Repairs / Trainer Training Center

De rol

In deze dubbele rol ben je enerzijds werkzaam als Technician Warranty & Repairs en anderzijds als Trainer in ons Training Center. Deze functie is dan ook erg afwisselend en het geeft je de kans om de organisatie op verschillende manieren te leren kennen.

Van april tot en met september ligt jouw focus op Warranty & Repairs en van oktober tot en met maart richt je je met name op het voorbereiden en geven van trainingen.

Als Technician Warranty & Repairs (gemiddeld 60%) lever je technische support, zowel intern als extern. Intern bied je deze support aan onze marketing en sales afdelingen en extern doe je dit voor onze dealers en op evenementen. In alle gevallen zorg je er voor dat reparaties tijdig en bovenal goed uitgevoerd worden en dat onze klanten goed op de hoogte gehouden worden van de status. Bij alles wat je doet zorg je voor correcte administratieve verslaglegging.

Als Trainer (gemiddeld 40%) geef je technische trainingen en presentaties aan onze klanten uit de fietsindustrie. Uiteraard zorg je voor een goede voorbereiding en je werkt samen met de Technical Service Officer om er voor te zorgen dat alle materialen en presentaties goed aansluiten op Shimano’s Europese marketingstrategieën. Het leuke is dat je je technische kennis goed kunt combineren met je communicatieve en didactische vaardigheden.

Het team

Het Warranty & Repairs team van Shimano Benelux is verantwoordelijk voor het aanbieden van technische- en garantieoplossingen. Het team bestaat uit enthousiaste collega’s, waarbij klantgerichtheid, waardecreatie en teamprestatie de drijfveren zijn van het team.

Naast de samenwerking op de werkvloer wordt er in de pauze vaak een korte wandeling gemaakt en wordt er, door de liefhebbers, in de zomer na werktijd graag een rondje gefietst. Verder is er natuurlijk ook betrokkenheid bij diverse grote wielerevenementen en kampioenschappen, zoals Amstel Gold Race, The Ride en baan-, weg- en cyclecross wedstrijden. Je kunt je fietsershart dus helemaal ophalen! Daarnaast biedt Shimano de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de personeelsvereniging en worden er vanuit de sportcommissie regelmatig activiteiten georganiseerd.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met de fietsbranche en je bent flexibel en gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie. Je bent gewend om proactief te communiceren en jouw service combineer je met efficiëntie en snelheid. Daarnaast vind je het leuk om jouw technische kennis over te brengen op onze klanten en daarin extra toegevoegde waarde te laten zien.

Als persoon beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen, ben je positief kritisch en durf je beslissingen te nemen. Maar het allerbelangrijkste: als onderdeel vanTeam Shimano ben je betrokken, loyaal en er vooral trots op om voor Shimano te mogen werken.

Welke kennis en ervaring neem je mee?

  • Je beschikt over een brede kennis van de technische componenten van Shimano.
  • Communiceren doe jij duidelijk en soepel in zowel woord als geschrift (Nederlands).
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent een handige computergebruiker.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een dynamisch en groeiend bedrijf waarin je onderdeel bent van Team Shimano.
  • Een omgeving waarin de potentiele en huidige klant centraal staat.
  • Internationale werkomgeving waar een informele en sportieve werksfeer hangt.
  • Enthousiaste collega’s.
  • Een afwisselende en zelfstandige baan.
  • Naast een marktconform salaris geldt ook voor jou een interessante bonusregeling.

Publication date

03.10.2019

Contact person

Annemarie de Rijke

Latest Jobs
There are no jobs listed at this moment.
all jobs
Contact

Shimano Europe Group

High Tech Campus 92

5656 AE  Eindhoven 

The Netherlands

Phone: +31 (0)402 612 222

News
12-02-2016
Europees hoofdkantoor Shimano naar High Tech Campus in Eindhoven EINDHOVEN - Het Europees hoofdkantoor van Shimano wordt per 1 januari 2017 gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Shimano kiest voor de High Tech Campus vanwege de aanwezigheid van veel jong talent en een sterke focus op innovatie. Ook ...
Shimano Europe Group uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.