Sales Support Assistant

De functie

Het verwerken van orders, administratieve hulp bieden aan Sales Representatives en Account Managers, het beantwoorden van klantvragen... zomaar een greep uit de werkzaamheden waar je je op een dag mee bezighoudt.

Als Sales Support Assistant vorm je een belangrijke schakel binnen het team van Customer Service. Je werkt vanuit het kantoor in Nunspeet waar je administratieve ondersteuning op het gebied van sales biedt. Jouw belagnrijkste werkzaamheden bestaan uit het aannemen en opvolgen van orders, het inzetten van salesacties om extra verkoop te genereren, het bieden van administratieve hulp aan jouw collega’s van sales en het beantwoorden van klantvragen. Bij dit alles komen jouw administratieve en communicatieve vaardigheden goed van pas.

Het team

Het Customer Service team van Shimano Benelux is verantwoordelijk voor zowel operationele sales als voor het aanbieden van technische- en garantieoplossingen. Het team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s, waarbij klantgerichtheid, waarde creatie en teamprestatie de drijfveren zijn van het team.

Naast de samenwerking op de werkvloer wordt er in de pauze vaak een korte wandeling gemaakt en wordt er, door de liefhebbers, in de zomer na werktijd graag een rondje gefietst. Verder is er natuurlijk ook betrokkenheid bij diverse grote wielerevenementen en kampioenschappen, zoals Amstel Gold Race, The Ride en baan-, weg- en cyclecoss wedstrijden. Je kunt je fietsershart dus helemaal ophalen! Daarnaast biedt Shimano de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de personeelsvereniging en worden er vanuit de sportcommissie regelmatig activiteiten georganiseerd.

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur affiniteit met de fietsbranche en je bent flexibel en gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie. Dit betekent dat jij van scoren houdt door te zorgen voor een hoge klanttevredenheid en dat je gewend bent om proactief te communiceren. Daarnaast beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen, ben je positief kritisch en durf je beslissingen te nemen. Maar het allerbelangrijkste: als onderdeel vanTeam Shimano ben je betrokken, loyaal en vooral trots om voor Shimano te mogen werken.

Welke kennis en ervaring neem je mee?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Communiceren in Nederlands doe jij duidelijk en soepel in zowel woord als geschrift.
  • Je bent een handige computergebruiker en je kunt goed overweg met (onder andere) Excel.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een dynamisch en groeiend bedrijf waarin je onderdeel bent van het team Shimano.
  • Een omgeving waarin de potentiele en huidige klant centraal staat.
  • Internationale werkomgeving waar een informele en sportieve werksfeer hangt.
  • Enthousiaste collega’s.
  • Een afwisselende en zelfstandige baan.
  • Naast een marktconform salaris geldt een interessante bonusregeling.

Location

Nunspeet

Publication date

13.06.2019

Contact person

Annemarie de Rijke

Latest Jobs
There are no jobs listed at this moment.
all jobs
Contact

Shimano Europe Group

High Tech Campus 92

5656 AE  Eindhoven 

The Netherlands

Phone: +31 (0)402 612 222

News
12-02-2016
Europees hoofdkantoor Shimano naar High Tech Campus in Eindhoven EINDHOVEN - Het Europees hoofdkantoor van Shimano wordt per 1 januari 2017 gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Shimano kiest voor de High Tech Campus vanwege de aanwezigheid van veel jong talent en een sterke focus op innovatie. Ook ...
Shimano Europe Group uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.