Assistant Team-Leader Warehouse

De uitdaging

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van de logistieke activiteiten op het gebied van incoming goods, picking, packing & expedition. Jouw werkzaamheden zijn:

  • Je ondersteunt in de controle en begeleidt de uitvoering van de logistieke activiteiten en ziet toe op de kwaliteit van de leveringen die het warehouse verlaten.
  • Je zorgt er mede voor dat de diverse regels en procedures (o.g.v. ISO, J-SOX, Arbo- en veiligheid) in acht worden genomen.
  • Je ondersteunt en vervangt de Team-Leader warehouse zodat de medewerkers in het team optimaal functioneren, o.a. door duidelijk richting te geven en helder te communiceren, te stimuleren en te ontwikkelen en zorgt ervoor dat zij beschikken over de benodigde middelen om het werk goed uit te voeren.
  • Je doet voorstellen om de prestaties in het Warehouse te verbeteren en kan zelfstandig kleinere projecten opstarten en coördineren.
  • Je bent multifunctioneel en flexibel bij de uitoefening van je functie.
  • Je zorgt voor een schone, veilige en goed werkbare werkomgeving.

Wij vragen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau en meerdere jaren werkervaring in een logistieke functie.
  • Je hebt kennis van / ervaring met het logistieke proces, LEAN principes en 5-S.
  • Je bent administratief goed onderlegd, ervaring met EP-1 en MS Office is een pré.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Team Shimano

Shimano biedt een prettige, informele werkomgeving met collega’s die goed met elkaar samenwerken, en trots zijn om te werken bij Shimano. Shimano-medewerkers zijn betrokken, loyaal en ervaren Shimano als een goede werkgever in een prettige werkomgeving. Onze mensen vinden het werk leuk, passen in de organisatiecultuur en zijn vooral trots voor Shimano te werken!

Publication date

01.10.2019

Contact person

Annemarie de Rijke

Latest Jobs
There are no jobs listed at this moment.
all jobs
Contact

Shimano Europe Group

High Tech Campus 92

5656 AE  Eindhoven 

The Netherlands

Phone: +31 (0)402 612 222

News
12-02-2016
Europees hoofdkantoor Shimano naar High Tech Campus in Eindhoven EINDHOVEN - Het Europees hoofdkantoor van Shimano wordt per 1 januari 2017 gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Shimano kiest voor de High Tech Campus vanwege de aanwezigheid van veel jong talent en een sterke focus op innovatie. Ook ...
Shimano Europe Group uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.